“Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”

8:34 PM


Assalamualaikum &Hi readers ❤️

Lama tak up new entry. So, harini ika nak join satu segmen dari blogger Siqah. Before that, ika sebenarnya suka sangat tengok gambar gambar yang Siqah tangkap . Cantik. And dia pun ada minat sama dengan ika which is suka membaca. So, bila ada interest sama ni, ika rajin ke blog dia untuk baca book review dia. 

And sekarang, dia tengah mencari bloglist untuk blog dia, memandang itu merupakan one of her goal untuk 2018. And, syarat nya tersangat sangat la senang. Hee. 

Follow her blog, facebook page, copy banner & buat entry 


Tarikh: 3 April - 3 Mei 2018 
Jom gais support segmen dari Siqah ni. Bloglist ni akan ada dalam blog Siqah forever. Hee forever tau. 

See you gais in my next entry. InsyaAllah. 

You Might Also Like

14 comments

  1. kannn. siqah ni punya gambar cun cun. jeles nih jeles! hahaha. and i love books too. kita geng! sep sep tom tom hahaha. saya suka baca buku tapi malas bebeno nak review dalam blog. tapi niat tu ada. doakan itewww hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Tak mahu jeles please. Awak ambik gambar pun cantik nanti tau. Same goes to Ika 😍

      Delete
  2. TQ Ika for your support and for your kind words about my pictures 😍 Happy bila kenal dengan blogger yang kaki suka baca buku jugak kan 😊

    ReplyDelete
  3. Selamat Bersegment kak Ika!!! >_< hehe Hana singgah balas kunjungan :3

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Ika..semoga terpilih :)

    ReplyDelete
  5. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Salam, datang dari segmen ni.
    Done follow this blog. 😀

    Modul TMK

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe