May 14, 2018

# Life

Entry Penghargaan buat Bloggers. πŸŽ‰


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Lamanya rasa tak update blog. Lama jugak rasanya tak buat sebarang book review. InsyaAllah soon. Semoga mood membaca datang berdesup haha.  Alhamdullilah awal bulan Mei ni, ika dapat beberapa parcel dari bloggers. Ika nak ucapkan banyak banyak terimakasih dekat kalian. Dah dapat lama tapi baru nak letak dalam blog. Maaf. Entry ni khas buat kalian. 

Ada rasa macam nak buat giveaway tapi em em masih berfikir. InsyaAllah doakan supaya ika dimurahkan rezeki so that ika boleh la realisasikan giveaway yang diangankan menjadi realiti. Ecewah. 


Gambar first, dari blogger Shafyqah. For Top Commentator Bulan Mac. Boleh refer dekat entry dia di sini. Thankyou awak for earphone, keychain, pouch, dan yang lain lain juga. Pouch syiling tu cute sangat. Unik. 


Second from Kak Shikin dari blog Jurnal Shikin Razali. Oh ya. Tahniah Kak Shikin sebab dah tukar dari .my ke .com. Menang besar dalam Giveaway Abam Kie baru baru ni hehe. Seronoknya. New look and new domain. Congrats again. Kak Shikin kasi a lot of thing. Thankyou tau. Hee. Bookmark semua nya comel. And ika suka sangat quote "LOVE WILL LEAD YOU HOME". 



Lastly from Pokcik Blogger. Lama dah sebenarnya ika dapat Minyak Gonggang ni. Maaf sebab lambat habaq. InsyaAllah akan digunakan. Hee. Terimakasih banyak banyak. Semoga kalian semua dimurahkan rezeki dengan lebih lagi. Sangat bermurah hati. 

Keep blogging everybody. Semoga sentiasa come out with good entry and dapat memberi sejuta manfaat buat pembaca. Harap dengan blog ini dapat mengeratkan lagi ukhuwah sesama kita. You guys boleh la blogwalking kat blog depa tiga tau. Hee. 

See in next entry. Lots of love, SS❤️️

11 comments:

  1. Blog pakcik blogger tu rasanya ciktie tak pernah singgah lagi. Nanti bolehlah singgah sana pula. Btw tahniah ye

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, murah rezeki. Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  3. Syoknyaaa dapat banyak hadiah...tahniah awak...

    ReplyDelete
  4. Eh sronok nya dpt adiah 😊😊 smoga terus bersemangat berblog

    ReplyDelete
  5. yayy dah sampai πŸ˜πŸ’–

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. murah rezeki Ika dan yang memberi.. Aamiin..

    ReplyDelete
  7. tahniah! ini la best blogger dapat hadiah banyak hehe

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  8. wahhhh meriah ika dapat hadiah dari bloggers. Tahniah ika :D

    ReplyDelete