New Book from GA SPM Result Giveaway.

3:53 AM


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

Alhamdulillah. Rezeki bulan Mei. Ika sebenarnya tak expect pun akan dapat parcel tengahari semalam. Sebab selalunya posmen akan turun bawah. Tapi tadi dia berlalu pergi macam tu je. Tapi, ika saja check peti surat. Ingatkan ada la satu dua surat. Rupanya ada parcel yang disumbat teruk oleh abang posmen. Kah. Sudah la koyak teruk kertas pembalut buku ni. Ish ish. Nasib baik la tak hujan. Kalau tak mesti lunyai buku ni. 

Ika dapat buku ni sebab menang GA anjuran Abam Kie. Hadiah Keempat- Novel Baharu 3x pemenang. Refer entri ni. http://www.zukidin.com/2018/04/keputusan-spm-result-giveaway.html.



Terimakasih banyak banyak dekat Abam Kie dengan Henrietta Jose. Sebab, ika suka sangat baca buku. Bila dapat buku ni. Rasa macam menang loteri pulak Haha. Genre buku ni pulak macam ala ala mystery thriller gituww. Tapi tak sure lagi genre apakah buku ini. Hee. Baca sinopsis nampak macam banyak genre dalam satu buku. Hee. 

Semoga kalian dimurahkan rezeki. Ika akan baca nanti and buat review in next entry InsyaAllah. Nak kena baca buku yang masih beratur dalam list hee.

Entry special ni ika buat sebab nak hargai blogger dan as a one of my good moment in blogging ๐Ÿงก

You Might Also Like

7 comments

  1. Tahniah!!
    Setuju sangat bila dapat hadiah excited nya dah gaya menang loteri. Hehe!

    ReplyDelete
  2. wow buku englishhh. kagum dengan orang yang dapat habiskan baca novel/buku omputih ni. sebab saya memang tak pernah nak habis hahaa. tapi kalau novel melayu cepat je habis heee. btw tahniah!

    ReplyDelete

TOP COMMENTATORS ♥

Subscribe