May 24, 2018

# Life

HAPPY BIRTHDAY TO ME ❤️️


Assalamualaikum &Hi readers ❤️️

This entry gonna be short and simple. Sebab saja up entry ni untuk kenangan. 

Alhamdulillah. Harini, genap berumur 25 tahun. Actually, nak sorok umur. Tapi gambar ni ada pulak tertulis umur. Tak boleh nak buat apa. Haha. Apa pun, terimakasih Ya Allah atas pinjaman nyawa dan nafas. Pinjaman yang Allah berikan untuk sentiasa perbaiki diri, berbakti kepada org tua, menjadi seseorang yang menghargai org yang sentiasa ada disisi susah senang.   

Terimakasih untuk semua doa dan ucapan dari kalian. Doakan yang baik baik buat ika. Semoga tahun ni dan akan akan datang, membawa kejayaan dan kegembiraan buat diri ini. 

Mana tahann coklat ni. Bukak puasa je terus makin kurang coklatnya hee. Fav sekali, Ferero Rocher. 


Nothing much. But, special thanks to Najwa. My bestfriend since 2013. Beria ia dari semalam suruh siap cantik cantik dekat rumah. Calit la lipstick sikit. Apa semua. Tapi semua tu, ika buat endah tak endah je. Sebab duduk rumah je kot. Haha buat apa nak lawa lawa. Rupanya, ini la tujuannya.  Apa pun, terimakasih banyak banyak untuk suprise ni. Nasib baik harini siap mandi awal wangi wangi. 

Memang terkejut sangat sebab hang pi buh umur aku besaq nala punya

Walaupun, umur meningkat satu angka. Hati dan jiwa serta muka masih muda dan baby face. Kihkih. Doakan ika dapat kerja dan kahwin! Hee
InsyaAllah. Will update new entry soon. Lots of love, SS. 

20 comments:

  1. happy birthday.. sama lak kite May babies ^^

    ReplyDelete
  2. Walaupun dah wish kat IG, nak jugak wish kat blog. Hihi. Happy Birthday Ika! Happy2 selalu dan moga dipermudahkan segala urusan buat Ika. Nway, mudanya Ika ni <3

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Ika!
    Kite sebaya rupa-rupanye 😋

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Ika. Kita sebaya rupanya. Hopefully I didn't call you as kak, before. hehe. Kalau terpanggil kak before this, mohon maaf ye :D

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Ika.. Semoga awak dikurniakan kesihatan yang baik, semoga apa yang awak impikan Insha Allah akan dikabulkan oleh Allah, dan semoga awak dan keluarga sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkati oleh Allah..

    ReplyDelete
  6. Hpy belated bday ika 🎂🎂🎂

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday Ika <3

    Semoga semuanya dipermudahkan buat Ika, di dunia yang sementara nie dan di akhirat nanti. Insyallah. Ameen.

    Stay nice and young.

    p/s: don't worry about the age dear. You are still young though. Plus, age is just a number . hihi <3

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday ika. Kantoi umur di situ ye. Takpe takpe, biar umur meningkat, janji jiwa sentiasa muda. Hihihihi.

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday!
    Eh! samalah Mrs. A pun birthday in May.

    ReplyDelete
  10. Happy Belated Besday JJM.. May Allah bless u alwaysz

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday Ika, sama bulan laa dengan akak.. Kk wawa 25 May..")

    Btw, akak singgah follow sini..")

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday ikaaaa..nak plushie tak...ritu janji an hehehe

    ReplyDelete
  13. lohh sama umur rupanyaaaa kita ni! hahahaa. happy belated beday awok ;)

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday ika! 25 rupanya, beza 2 tahun kita ni :D

    ReplyDelete