520 Giveaway by Garaeki - Jari Jemari Menari

Aug 26, 2020

520 Giveaway by Garaeki


Assalamualaikum & Hi readers ❤️️

Harini, ika nak join Giveaway dari Garaeki. Menarik juga giveaway kalini sebab dia bagi giftvard Bookexcess. Em, ika tak pernah jejakkan lagi ke Book Excess ni. Mana tahu, ada rezeki, boleh jejakkan kaki ke sana :) Hi geng baca buku, nice to know you. 

Click Here To Join

REKOMEN BUKU 

Source: Google


Ika rekomen untuk awak cuba baca salah satu dari buku Buya Hamka. Ika dah baca Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck. Dan kalau nak lagi best boleh tengok ceritanya di Netflix. Bagi ika, kalau sesiapa yang tak sukakan ayat puitis, lepas baca buku Buya Hamka, mesti akan rasa macam dapat vibes puitis tu. Rasa buku Buya Hamka banyak pengajaran yang boleh diambil untuk kita jadikan panduan untuk kehidupan seharian kita. Di atas diantaranya saja, kalau tak silap ika, ada banyak lagi :) 

TAG: @Blog Kasihku Amani
IG USERNAME: @sicashoid

18 comments:

Syazni Rahim said...

Semoga beroleh rezeki, mesti best kan!

Cuya said...

macam menarik la hamka ni..

Shida Radzuan said...

semoga berjaya!

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya nanti

Farhana Jafri said...

good luck ika!

Atie Zieya said...

good luck!

Leo said...

thank you for joining! good luck πŸ˜ŠπŸ‘

Ika.S said...

Amin. Terimakasih Syaz 😊

Ika.S said...

Menarik juga Cuya. Nanti Cuya boleh cuba 😊

Ika.S said...

Terimakasih sis Shida 😊

Ika.S said...

Terimakasih Warisan Petani

Ika.S said...

Thankyou Pana 😊

Ika.S said...

Thankyou Atie 😊

Sha Mohamed said...

All the best Ika.. tq tag akak..

Mrs. A said...

Semoga berjaya.

Cik TK said...

Cik TK singgah dari segmen yang sama! Good Luck!!

https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/08/520-giveaway-by-garaeki.html

Rabiahtul adawiyah said...

Goodluck

LampuHijau said...

Hai saya pun join juga. Selamat berjaya ya. Saya pun suka karya Hamka ni. Selain jalan cerita tu, ayat yang dia susun pun saya suka sebab puitis dan gramatis gitu.